Alpen Lodge Berwang
 

In juli 2020 zijn wij in het prachtige Berwang in Tirol gaan wonen.  Door persoonlijke omstandigheden hebben wij besloten om te gaan doen wat we leuk vinden en het mooiste uit het leven te gaan halen!  Wonen tussen de bergtoppen en daarbij gasten verblijden, daar gaat ons hart sneller van kloppen. De schoonheid van het dorp midden in de Zugspitz Arena Tirol heeft een magisch werking op ons. De bergtoppen en meren zowel in de zomer en winter zijn betoverend.  Buiten de schitterde natuur zien wij het als onze taak om u een onvergetelijk verblijf te geven.

Wij serveren u iedere dag verse, lokale en daar waar mogelijk biologische producten bij u op tafel zodat u de dag optimaal kunt starten. 
Wij willen onze gasten een comfortabel, ontspannen en aangenaam verblijf bieden.  (Sneeuw)wandelen, skiën, snowboarden, e-biken, suppen, golfen het kan allemaal. 

Wij hebben op een aantal genoemde weken na een adults only gasthaus. Deze weken staan genoemd bij de reserveringsaanvraag. Ons huis is niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar.

Om hygiënische reden hebben wij een huisslof beleid.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen