In februari 2023 zijn wij in het prachtige Berwang in Tirol gaan wonen. Rene en ik hebben allebei ons bedrijf in Nederland verkocht en hebben besloten om te gaan doen waar we al jaren over droomden. Het wonen tussen de bergtoppen en daarbij gasten verblijden, daar gaat ons hart sneller van kloppen. De schoonheid van het dorp midden in de Zugspitz Arena Tirol heeft een magisch werking op ons. De bergtoppen en meren zowel in de zomer en winter zijn betoverend. Buiten de schitterde natuur zien wij het als onze taak om u een onvergetelijk verblijf te geven.


Wij serveren u iedere dag verse, lokale en daar waar mogelijk biologische producten bij u op tafel zodat u de dag optimaal kunt starten. Wij willen onze gasten een comfortabel, ontspannen en aangenaam verblijf bieden. (Sneeuw)wandelen, skiƫn, snowboarden, e-biken, suppen, golfen het kan allemaal.


Ons huis is niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.Om hygiƫnische reden hebben wij een huisslof beleid. Neem uw huisschoenen mee van thuis of leen een paar van ons.