Ga je op vakantie naar Oostenrijk, dan kies je voor een actieve vakantie. Zowel in de winter als in de zomer biedt onze regio tal van activiteiten.

Is het dan niet altijd nat en koud in Oostenrijk? Hier zeggen we; er bestaat niet zoiets als “slecht weer” maar wel “slechte uitrusting”. We hoeven je niet te vertellen dat een regen/windjack, paraplu, bergschoenen en een goede rugtas bij de basisuitrusting hoort. Evenals zonnebrandcrème, zonnehoed/cap, je zwembroek en slippers. Je kan bij ons alle kanten op.


Men denkt bij Oostenrijk als eerste aan een wintersport vakantie, dat klopt ook. Maar de zomer heeft eigenlijk nog meer te bieden, zeker qua diversiteit aan activiteiten voor verschillende leeftijden en ieders conditie. En we kunnen je vertellen dat een aangename temperatuur van zo een 20-25 graden veel fijner is bij een mooie wandeling.

Wil je het een dag wat rustiger aan doen of de spieren laten ontspannen? We hebben diverse spa & wellness mogelijkheden die we je kunnen aan raden. Verschillend van 5 minuten lopen van ons huis tot 45 min met de auto.