In februari 2023 zijn wij in het prachtige Berwang in Tirol gaan wonen. We hebben allebei ons bedrijf in Nederland verkocht. Rene zijn bakkerij en Esther haar restaurant en hebben besloten om te gaan doen waar we al jaren over droomden. Het wonen tussen de bergtoppen en daarbij gasten verblijden, daar gaat ons hart sneller van kloppen. De schoonheid van het dorp midden in de Zugspitz Arena Tirol heeft een magisch werking op ons. De bergtoppen en meren zowel in de zomer en winter zijn betoverend. Buiten de schitterde natuur zien wij het als onze taak om u een onvergetelijk verblijf te geven.

 


Rene

Ik ben René Tijsterman. Geboren en getogen in Rijnsburg. Mijn Pa was een bekende bakker in Rijnsburg. Dit mooie familiebedrijf uit 1906 heb ik 1998 overgenomen en met veel enthousiasme en energie voortgezet en uitgebreid. Na bijna 25 jaar was de koek op. Het bedrijf had inmiddels 15 winkels met 120 man personeel. Dan komt er een moment in je leven waarin je moet besluiten om of door te gaan, of nog eenmaal compleet het roer om en je droom achterna. Samen met Esther had ik de droom om ergens in een mooi gebied met ruige en pure natuur een nieuw leven op te bouwen. Via de makelaar kwamen we uit in Berwang, in onze prachtig mooi gerenoveerde hotel/boerderij uit 1746. En inmiddels hebben we onze draai helemaal gevonden.

 

 

Esther

Mijn naam is Esther en ik ben 43 jaar. Na de HAVO heb ik mijn HBO diploma Hotel & Hospitality Management behaalt. Eigenlijk heb ik mijn hele werkzame leven in de horeca gewerkt waarvan de laatste 5 jaar mijn eigen restaurant gehad in Leiden. Ook ben ik trotse moeder van twee prachtige dochters, Nina 16 jaar en Ilse 15 jaar. In 2011 heb ik Rene ontmoet en in 2014 zijn we getrouwd. Rene heeft 3 kinderen uit een vorig huwelijk en zo hebben we 12 jaar met zijn 7 parttime samen geleefd. De kans dat u een van hen tegen komt tijdens een verblijf is dan ook niet uitgesloten. Alhoewel ze allemaal in Nederland zijn blijven wonen zijn ze de meest geziene gasten bij De Alpen Lodge Berwang!