De winter in Berwang

Er zijn verschillende dingen die skiërs en snowboarders waarderen aan een wintersportvakantie in Berwang. De eerste en misschien wel belangrijkste is de hoogte van ons dorp. Zoals je weet zijn we het hoogstgelegen dorp in de Zugspitze Arena wat ons sneeuwzeker maakt. Daarnaast lopen de piste van Berwang tot in het centrum van het dorp. Onze lodge ligt op respectievelijk 350 m en 500 m van de Sonnalmbahn en Egghoflift. In totaal hebben we 36 km aan skipiste in Berwang door 12 liften met elkaar verbonden.


Langlaufers vinden hier ook perfect geprepareerde loipes op verschillende hoogtes. Berwang heeft 3 routes van bij elkaar 10 km maar in de gehele Zugspitze Arena zijn er 131 km aan Loipes. Ook hebben we maar liefst 60 km aan winter- en sneeuwschoenwandelingen in de regio.

Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten zoals een fakkeltocht, lamawandelingen, snowfunparken, schaatsen en ijshockey!


In Berwang hebben we elke dinsdagavond de ski show en elke donderdagavond kun je op een verlichte piste rodelen en skiën. Voor nog meer sneeuwpret en winteractiviteiten in de buurt verwijzen we je graag naar de website van de Zugspitze Arena.